ALINTI
beynini kullansan diyorum. muhammed o şekilde zinayı meşrulaştırmıştır. ve yalnız sana olmak üzere demesi çok şey açıklıyor ancak egon bir tanrının olduğuna o kadar şartlanmış ki bu kadar pis bir ayeti göremiyorsun
Yalnız sana ifadesi sadece MEHİR konusundadır.Mehir konusundaki bu ayrım da neden diğer ayetleri oku anlarsın cımbızlamaktan vaktin olursa.Yoksa çok eşlilik vs tüm inanan erkeklere o çağ için aynıdır.Ayet pis vs değil.O çağın ihtiyaçlarına ve peygambere olan olası iftiralara göre tedbirler olan vurgular içeriyor.
ALINTI
sen allahtan mesaj aldığını iddia edeceksin ondan sonra sex hayatını allaha düzelteceksin. sizin doğayı okumanız böyleyse bırakın okumayalım. niye sadece kendine mehirsiz kadınlar?
Çünkü peygamber kadınları boşanamaz.Sonrasında bir evlilik yapamazlar.Bu şartlar belirleniyor.Ahzap süresinin başlarında bu hususta ayrı vurgular var.Ve hiçbir kadın zorla peygamberle evlenmek zorunda değil.
ALINTI
zinayı topluma yasaklayacaksın sonra kendin zina yapacaksın bu mu lan senin doğadan anladığın onursuz herif! zeynebi kendine nikahlaması neydi peki?
muhammed kuranı yazmış olduğunu kabul ediyorsun ancak birilerinin kıçını yalamaya meyilli dilin ve beynin bütün pis işlerini allaha yaptıran bir adamı doğayı okumakla itham ediyorsun.
Nikahlı bir eşle yapılan ilişki zina olmaz.Zina sana göre ne ise yanlış bir anlama sahip sende.Ortada pis iş yok.Senin gibi çamur atmaya kalkan bir dumur beyin var.
ALINTI
muhammed de senin gibi onursuzdu. zeynebi arzuladı ondan sonra nikahımızı allah kıydı dedi. bu mudur doğa gerizekalı herif. isteklerini açıkça söyleyemeyecek kadar korkak ama yarattığı tanrısına söyletecek kadar onursuz muhammede ettiğin hakaretin farkında değilsin!
Bir kadını arzuluyor olması onu şerefsiz ve onursuz yapmaz.Muhammed Zeyd'in karısını Zeyd'den boşandıktan sonra aldı.Bunda hiçbir sakınca göremiyorum.Boşanmış bir kadınla evlenilebilir.Muhammed onlara zorla boşanın boşanacaksınız demedi.Anladın mı angutyo.Onursuz senin gibiler olur.
Ona buna çamur atanlar.
ALINTI
adam gibi kıvırmadan! açıkla muhammed bu kitap apaçık bir öğüttür dedi. neden sex hayatını bu kitaba ve hayali tanrısına düzenletti? kendisi adam gibi zeyneple evlenmek isteyeceğini söyleyemezmiydi de bu pis işini allaha yaptırdı?
Muhammed'in o günkü reformları toplumsal yaşantısı beni bağlamaz.O deveye binip geziyordu diye aynısını taklit etme zorundalığım yok.Ben bu çağın çözümlerine bakar onu uygularım.Bana vahyedilene bakarım yani.
Muhammed Zeyd'i boşayan ve boşatan kişi olmadığı için ona iftiran anlamsız.Anlaşamamış boşanmışlar.
ALINTI
adam olan bunları yapar mı?!
git bir felsefe kitabı oku doğayı okumak, düşünmek neymiş öğren dingil burada böyle piç beyinleriniz anlamaz demekle olmuyor bu işler.
Adamlık boşanmış bir kadına sahip çıkmaksa ben de çıkarım.Senin okuduğun felsefe kitabı hadis kitapları ve kuran cımbızlaması sanırım ortada felsefe namına birşey göremedim.
ALINTI
aptal aptal hala çok eşlilik diyorsun çok eşliliğini eleştirmiyorum kalın kafalı angut! her kadını kendine beleş helal etmesi. bir daha gereksizce yazma diye ekledim.
Kadın buna razı olursa.Kadın dilerse mehir talep edebilir.Muhammed'le evlenen kadın ondan boşanamaz ve evlenemez.Böyle bir husus sebebiyle mehir durumuna gerek kalmıyor.Muhammed'in mirası ve kadının tüm hükümlülüğü her zaman peygamberin görevi.
Tabiki çok eşliliği eleştiriyorsun.Cevaplarını alınca dansöz gibi kıvranıyorsun.Kıçını yırtıyorsun çamur atacağım diye ama sadece tepiniyorsun boş boş.
Hadi uza şimdi.Angutyo.
Bu mesaji duzenleyen herakles79: 04 February 2010 - 06:24 PM