Vakit gazetesi! Başka bir gazete olsa inandırıcı olurdu ama bu Vakit gazetesi.
Ben bir müslüman olarak bu gazetenin yazdığı hiçbir şeye inanmam. Mutlaka sağlamasını yaparım.
Yazarlarından birkaçı hariç diğerlerinin üzerlerindeki yabancı elbisesi hep sırıtmıştır bana.
H. Kahya(!) ve benzerlerinin ne mal olduğu zaten belli. Kimlerin hesabına çalıştıklarını kendileri iyi biliyorlar.
Güya dinle bilimi açıklamaya çalışıyorlar. Bunun mümkün olmadığını insan kılıklı eşşek bile bilir. Aslında bunlar dinle bilimi birbirine çarparak kırıp çöpe atmak isteyen islam ve bilim düşmanlarıdır. İnsanlarımızın vicdanındaki tertemiz dini duygularını ve bilimi kirleterek arap gibi aptallaştırmak istiyorlar. Bu, ülkemin çıkarına olmadığına göre kimin çıkarına olur acaba? Siyonizmin mi? Emperyalizmin mi? Bunların bize sunduğu altın kase (din) içindeki zehirdir. Bunun zehir olduğunu anlamak ve içmemek için uyanık olmak gerekir. Uyanık olmak içinse bilimsel bilgi gerekir. İşte bizi bilimsel bilgiden uzak tutmak için her türlü taklayı atıyorlar. Bu taklalar ve oyunlar için harcadıkları paralar bizi uyutarak sömürdüklerinin yarısı bile değildir.
Dünyanın petrolünün üstünde oturan aptal arabların durumunu cümle alem görüyor ve biliyor. Önce dini kullanarak bilimi yozlaştırıyorlar, sonra insanların aptallaşması kendiliğinden geliyor.
Benim ülkemde namuslu insanların, namussuzlardan daha cesur olmaları zorunlu hale gelmiştir. Bir insanın inançlı yada inançsız olmasının, ırkının başka olmasının hiçbir önemi yok. Önemli olan bilgili, namuslu ve cesaretli olması. Bu cesaret vardır ve inanıyorumki birgün mutlaka kendini gösterecektir.
Saygılar, sevgiler...

Yardım
Bu konu kilitli